Bureau Andersteboven ontwikkelt innovatieve diensten en helpt organisaties met het verbeteren van hun dienstverlening.

Andersteboven is een bedrijf van Christiaan Rasch. Hij ontwikkelt graag nieuwe vormen van dienstverlening en soms helpt hij andere organisaties in het innoveren van hun dienstverlening.
Eerder ontwikkelde Christiaan Rasch samen met Thijs Brentjens van Brentjens geo-ict de afspreek-app ‘Roudle’. Dit is een dienst waarmee je kunt bepalen wat de handigste plek is om met meerdere personen af te spreken, rekening houdend met de verschillende vertrekpunten en verwachte reistijden op het gegeven tijdstip. Roudle won de Smart Mobility Challenge van de provincie Utrecht. Onder de noemer ‘MobilityLabel‘ houden Thijs en Christiaan zich ook bezig met slim vestigingsplaatsonderzoek vanuit het perspectief van bereikbaarheid, CO2-reductie en reistijden.
Eerder ontwikkelde Christiaan Rasch samen met Tom Pesman en Susan Pesman de populaire OmgevingsAlert-apps en de vastgoed-tool OmgevingsAlert Pro. Deze diensten laten je overzichtelijk zien wat er speelt in de buurt qua vergunningaanvragen, bestemmingsplanwijzigingen en andere officiële bekendmakingen. De OmgevingsAlert-app won (o.a.) de Nationale App Prijs 2013, was genomineerd voor de Computable Award (‘beste ICT-project in de publieke sector’) en er zijn zelfs kamervragen aan de minister gesteld over onze app.
LeesLive is een ander concept van Andersteboven. LeesLive is een Social Reading-project over het lezen van literatuur in een sociale context. Geen online boekenclub of recensiesite, maar écht simultaan en interactief lezen; het samen beleven van een e-boek met alle kansen en mogelijkheden die moderne devices bieden: van gamification tot co-creatie, vanuit de overtuiging dat een e-book méér zou moeten zijn dan een papieren boek achter glas.
Daarnaast broedt bureau Andersteboven altijd op andere innovatieve dienstverleningsconcepten. Ben je zelf ook ondernemer en vind je het leuk slimme concepten samen groot te brengen? Neem dan vooral contact op: Ik sta graag open voor inspirerende samenwerking…

Met innovatieve groet,
Christiaan Rasch

anderskunner
adminAndersteboven